watermark logo

Up next

Румен Радев: Като общество трябва да спрем необузданата агресия на пътя не само в Стара Загора

7 Views· 05 Oct 2021
Maldy
Maldy
5 subscribers
1

⁣Това е абсолютна престъпност и безотговорност към най-висшата ценност – живота на хората и здравето на нашите деца. Изказвам съпричастност към пострадалите и техните семейства, както и благодарност на лекарските екипи, които полагат грижи за пострадалите млади хора. С предприетите в Стара Загора мерки очаквам градът скоро да се превърне в пример за борба с ненаказаната война по пътищата на България.
Резултатът от предстоящите избори трябва да доведе до окончателното скъсване с проваления управленски модел. Обществото ни очаква институциите да продължат да работят за възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване на всякакви олигархични зависимости и отваряне на хоризонти за модерно развитие на България. Само отдаването на тази кауза, а не поставянето в ролята на инструмент на партии и различни бизнес кръгове, може да доведе до безкористна подкрепа на българските граждани. Очаквам кампания на идеи, а не на компромати, за да може всеки кандидат да разкрие максимално добре кой е всъщност, за какво се бори и как ще го постигне.
Досиетата „Пандора“ показват, че явно деянията на г-н Пеевски са по-видими отвън, отколкото вътре в България. Това не говори добре за нашите разследващи и правоохранителни органи.
„Марица-Изток“ трябва да остане енергийното сърце на България. Максималното отдалечаване на срока за затваряне на комплекса е моя лична кауза. В момента се водят преговори и полагаме всички усилия датата да не е 2036 г., както бе декларирано пред Европейския съюз през 2019 г. За бъдещето на комплекса „Марица-Изток“ трябва да се работи със съчетаване на различни съвременни технологии, които да отворят далечна перспектива за развитие.
Вдигнатият юмрук обединява българите около ценности и дава вяра, че можем заедно да намерим решения на всички предизвикателства, за да бъде успешна България.

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next